Helleflynder i ovn med tomat

4 pers.

Ingredienser

4 skiver helleflynder
2 spsk. citronsaft
½ kg. flåede tomater
1 fed hvidløg
2 løg, hakkede
salt, friskkværnet hvid peber
1 laurbærblad
1½ dl tør hvidvin
2-3 spsk. smør
1 bdt. persille, hakket

Fremgangsmåde

Læg fiskeskiverne i et smurt ovnfast fad. Dryp dem med citronsaft og hæld de flåede tomater ved. Bland finthakket hvidløg og løg, kom det over tomaterne. Drys med salt og friskkværnet peber og læg laurbærbladet ved. Hæld hvidvin i fadet og fordel smørklatter ovenpå. Sæt det i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter, dæmp evt. varmen i de sidste 10 minutter til 200 grader. Server med hakket persille.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik