Torsk med bacon

4 pers.

Ingredienser

½ kg. torskefileter
100 g bacon i tern
1 løg, hakket
1 lille knoldselleri, groftrevet
4 kartofler i små tern
3 dl fiskebouillon
1 tsk. tørret timian
salt, friskkværnet peber
2 dl tomatjuice

Fremgangsmåde

Rist bacontern sprøde i en gryde. Tag dem op og lad dem dryppe af. Svits løg og revet selleri. Kom også kartofler i og svits. Hæld fiskebouillon ved, sammen med timian, salt og friskkværnet peber.
Lad grønsagerne koge så møre, at de kan piskes ud. Hæld tomatjuice i i gryden og læg fiskefileterne på grønsagsblandingen. Kog i endnu 5 minutter ved svag varme. Smag til. Fordel retten i dybe tallerkner. Hæld den varme grønsagsblanding over og drys med bacontern.

Comments

comments