Kylling med asparges

Lækker sommeret.

Ingredienser

3 stk. kyllingebryst
olivenolie
15 g smør
2 lime i både
1 bdt. grønne asparges
Marinade:
4 spsk. koldpresset olivenolie
2 tsk. akaciehonning
2 spsk. balsamico
2 knuste fed hvidløg
friskkværnet peber
Urtesalat:
1 stort bdt. rucola
1 god håndfuld feldsalat
frisk mynte og basilikum
sesamolie
balsamico

Fremgangsmåde

Pisk marinaden sammen og lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter. Dup kødet tørr og brun det godt i olie, tilsæt smør og lime og dryp marinaden over. Læg pandens indhold i et ovnfast fad og steg kødet færdigt i ovnen ved 200 grader, ca. 30 minutter.
Rist aspargesene sprødmøre, drys salt og peber på. Fordel dem på 4 varme tallerkener med kyllingekød, sky og limestykker. Bland salat og urter, stænk med lidt olie og balsamico, drys salt og peber på og server salaten til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik