header

Kylling med asparges

Lækker sommeret.

Ingredienser

3 stk. kyllingebryst
olivenolie
15 g smør
2 lime i både
1 bdt. grønne asparges
Marinade:
4 spsk. koldpresset olivenolie
2 tsk. akaciehonning
2 spsk. balsamico
2 knuste fed hvidløg
friskkværnet peber
Urtesalat:
1 stort bdt. rucola
1 god håndfuld feldsalat
frisk mynte og basilikum
sesamolie
balsamico

Fremgangsmåde

Pisk marinaden sammen og lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter. Dup kødet tørr og brun det godt i olie, tilsæt smør og lime og dryp marinaden over. Læg pandens indhold i et ovnfast fad og steg kødet færdigt i ovnen ved 200 grader, ca. 30 minutter.
Rist aspargesene sprødmøre, drys salt og peber på. Fordel dem på 4 varme tallerkener med kyllingekød, sky og limestykker. Bland salat og urter, stænk med lidt olie og balsamico, drys salt og peber på og server salaten til.