Foliebagt fiskefilet

4 pers.

Ingredienser

800 g rødtungefileter
1 citron
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 dl kapers, gerne de store
1½ dl sorte oliven med sten
salt, friskkværnet peber
olivenolie
lage fra kapers

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 150 grader. Riv 4 stykker stannil af, ca. 30 cm. lange.
Skær citron i skiver og læg 2 på hvert stykke stanniol. Rul fiskefileterne sammen og læg dem ved. Skær hvidløg og skalotteløg i skiver. Fordel kapers, oliven, hvidløg og skalotteløg over fisken. Bøj siderne på folien op. Krydr med salt og friskkværnet peber, dryp med olivenolie og hæld lidt af lagen fra kapers over.
Klem stanniolen sammen til lukkede pakker. Bøn enderne opad, så pakkerne får bådform, saften må ikke løbe ud. Sæt pakkerne i ovnen i 15-20 minutter.
De er også gode på havegrillen.

Comments

comments