Morgenboller

18 stk.

Ingredienser

25 g gær
7 dl koldt vand
3 spsk. olie
1 spsk. honning
300 g durummel
ca. 600 g hvedemel

Drys:
blå birkes, solsikkekerner, sesamfrø eller nigellafrø

Fremgangsmåde

Rør dejen sammen om aftenen, sæt den i køleskab natten over.
Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt olie, salt, honning, durum. Rør dejen glat med hvedemel. Den skal være lidt klistret. Dæk skålen til med film og sæt den i køleskab natten over.

Næste morgen:
Rør dejen igennem og sæt den på bageplade med en våd ske, i store klatter. Drys med det du har lyst til og lad dem hæve i ½ time. Spray/pensl med lidt vand inden de sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader i 20 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik