Mørbradret

4 pers.

Ingredienser

1-2 mørbrad (6-700 g)
mel
salt, friskkværnet peber
smør
250 g skalotteløg
250 g champignon
2 dl bouillon
2 dl piskefløde
estragon
dijonsennep

Fremgangsmåde

Afpuds mørbrad og skær dem i bøffer, ca. 2 cm. tykke. Bank bøfferne let med håndroden, vend dem i mel blandet med salt og friskkværnet peber. Brun dem hurtigt i gyldent smør på en pande. Tag dem af.
Pil skalotteløgene og brun dem på panden. rens champignon og skær dem i skiver. Lad champignon svitse med. Læg bøfferne tilbage på panden og hæld bouillon og fløde ved. Krydr med estragon. Lad retten simre i 5-6 minutter, til løgene er møre. Smag sovsen til med dijonsennep.
Server med løse ris og grøntsager.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik