Spaghetti Milanese

4 pers.

Ingredienser

300-450 g spaghetti
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
250 g champignon
400 g tomater
100 g parmaskinke
1 spsk. frisk oregano, hakket
ca. 50 g frisk, revet parmesanost
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint. Svits det mørt i olie, uden at det tager farve. Skær champignon i skiver og svits dem med, til en del er væden er fordampet. Skær tomaterne igennem, pres dem fri for kerner og den del af væden og hak dem. Skær skinken i strimler og kom den i gryden sammen med tomaterne. Varm det hele igennem ved lav varme, så skinken ikke bliver hård. Tilsæt oregano og krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med parmesanost.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik