Sommerfad med hvidløgscreme

4 pers.

Ingredienser

200 g fine, grønne bønner
4 nye kogte kartofler
100 g radiser
2 æg
10-15 sorte oliven
citronsaft
salt, friskkværnet peber

Hvidløgscreme:
250 g groftrevet agurk, skrællet
½ tsk. salt
1 fed presset hvidløg
50 g mayonnaise eller græsk yoghurt
salt, cayennepeber

Fremgangsmåde

Kog æggene i 6-7 minutter. Pil dem og skær dem i kvarter. Nip bønnerne og kog dem i 2-3 minutter i letsaltet vand. Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand, så de beholder farven. Skær kartofler og radiser i skiver. Bland alle grønsager og oliven – læg det på et fad sammen med æggene. Smag til emd citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Hvidløgscreme:
Bland den revne agurk med salt og lad den trække ½ time. Tryk så meget af væden som muligt og bland den med hvidløg og mayonnaise/yoghurt. Smag til med salt og cayennepeber.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik