Æggenudelsalat emd kylling og peanuts

4 pers.

Ingredienser

2-3 kyllingefileter
3 spsk. hoisinsauce
250 g kogte æggenudler
1 dl ristede, saltede peanuts
400 g broccoli i små buketter
3 gulerødder i tynde stave
1 bdt. forårsløg, fintsnittede
2 stængler bladselleri, snittet på skrå
3 spsk. sesamolie og olivenolie
3 spsk. sesamolie
1 bdt. frisk koriander
Tilbehør:
evt. soya

Fremgangsmåde

Pensl kyllingefileterne med hoisinsaucen og lægges i en plastpose i 1 time i køleskabet.
Rens alle grøntsagerne, og skær dem ud. Kog nudlerne i letsaltet vand, efter anvisning på pakken. Køl dem af under koldt vand og lad dem afdryppe.
Steg kødet i 5 minutter på hver side på en (grill)pande, og hold det varmt under alufolie.
Brug en wok eller en dyb pande til at lave retten i. Rist først peanuts i 1-2 minutter, tag dem op. Steg grøntsagerne i en blanding af sesamolie og almindelig olivenolie. Start med broccoli og gulerod, og kom resten i efter et par minutter. De skal stadig være let sprøde.
Tag grøntsagerne op, og steg de afdryppede nudler i lidt ny olie. Hak korianderen groft, og bland nudler, grøntsager og koriander sammen. Skær kyllingen i skiver til at lægge øverst. Drys med peanuts.
Sæt gerne lidt soya på bordet, til at “dryppe” med.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik