Rødbedesuppe

4 pers.

Ingredienser

1 løg
75 g hvidkål
75 g bladselleri
½ gulerod
lidt porre
1 rødbede
lidt olie
1 tsk. koncentreret tomatpure
1 laurbærblad
300 g oksebov

Desuden:
2 rødbeder
lidt eddike

Creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Urterne skæres i små stykker og sauteres i en gryde. Tilsæt kødet og hæld vand over, så det dækker kødet. Lad suppen småsimre til kødet er mørt.
Sigt suppen og skær kødet i små stykker. Tilsæt 2 revne rødbeder til suppen og lidt eddike. Kog det forsigtigt op i ca. 10 minutter og sigt det igen – eller blend det – hvis der ønskes en lidt tykkere konsistens. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber. Anret med små tern af kød og creme fraiche.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik