Kokossnitter

Fryseegnet.

Ingredienser

Bund:
300 g mel
1 tsk. bagepulver
200 g smør
1 tsk. vaniliesukker
1 æg
Fyld:
ca. 2 dl abrikosmarmelade
Kokosdej:
75 g smør
125 g sukker
1 tsk. vaniliesukker
2 æg
150 g kokosmel

Fremgangsmåde

Bund:
Bland mel og bagepulver. Smuldr smørret heri. Tilsæt sukker og vaniliesukker og saml dejen med ægget. Lad den hvile 30 minutter.
Rul dejen ud til et aflangt stykke ca. 30 x 40 cm. og læg det i en bradepande. Smør abrikosmarmeladen ud over dejen.
Rør smør, sukker og vaniliesukker til kokosdejen sammen. Rør æggene i et ad gangen og vend kokosmel i. Fordel kokosdejen over abrikosmarmeladen og bag kagen i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Lad den svale lidt inden den skæres i firkanter.

Abrikosmarmelade kan varieres med æblemos, appelsinmarmelade eller hindbærmarmelade.

Comments

comments