Karrysuppe med kylling

4 pers.

Ingredienser

2 skalotteløg
1 madæble
lidt frisk ananas
1 moden banan
4 spsk. karry
5 dl æblejuice
5 dl hønsebouilon
lidt mælk eller fløde
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
2 dl kogte ris
2 stegte kyllingebryst i strimler

Fremgangsmåde

Skalotteløg og madæble hakkes fint og sauters i en gryde i lidt fedtstof. Tilsæt karry og rist det godt af, så karryen afgiver al sin smag. Tilsæt frisk ananas, banan, æblejuice og hønsebouillon.
Lad suppen koge til grønsagerne er møre og blend suppen. Kog den op og smag til med karry, salt, friskkværnet peber og lidt mælk/fløde. Server med kogte ris, små tern af peberfrugt og strimler af stegt kyllingebryst.

Comments

comments