header

Sichuan rejer med nudler

4 pers.

Ingredienser

40 tigerrejer med hale
2 spsk. sichuan peberkorn
4 stjerneanis
groft salt
425 g risnudler
1 spsk. jordnøddeolie
400 g bok choy, hakket groft
500 g choy sum, hakket groft
3/4 dl østerssaucen
1 spsk. soya

Fremgangsmåde

Fjern skaller – undtagen halen – og tarmen på rejerne.
Knus peberkorn, stjerneanis og salt i en morter. Dæk rejerne med krydderblandingen.
Læg nudlerne i en stor skål og dæk dem med varmt vand, skil forsigtigt nudlerne ad med hænderne. Lad nudlerne stå i 1 minut og hæld derefter vandet fra. Skyl dem under koldt and og lad dem dryppe godt af.
Opvarm halvdelen af olien i en wok. Lynsteg rejerne lidt ad gangen, til de netop skifter farve. Opvarm resten af olien i den samme pande og lynsteg nudler, bok choy, choy sum og saucerne. Bland det godt rundt til nudlerne er varme og grønsagerne netop møre. Server nudlerne med rejerne på toppen.