header

Varm pastasalat

4 pers.

Ingredienser

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
200 g champignon i tynde skiver
1 rødløg i tynde skiver
½ dl vand
250 g tørret pasta
11/4 dl oliefri italiensk dressing
2 spsk. bredbladet persille, hakket
2 spsk. frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Skær peberfrugter i kvarter og fjern kernerne. Rist peberfrugterne under grillen i ovnen, til skindet er sort. Dæk til med film og lad dem stå i 5 minutter. Pil skindet af og skær dem i tynde skiver.
Bland champignon, løg og vand i en stor pande, kog det under omrøring, til champignon bliver let bløde. Tilsæt peberfrugter og rør til de er varme.
Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand. Lad dem dryppe af. Bland pastaen med grønsagsblandingen, dressing, persille og server drysset med parmesan.