Krydret suppe

4 pers.

Ingredienser

375 g oksekød i strimler
1 spsk. tør rødvin
7½ dl vand
7½ dl oksebouillon
6 finthakkede forårsløg
2 fed hvidløg i tynde skiver
frisk koriander
2 spsk. soya
2 tsk. rørsukker
1 rød frisk chili, finthakket
1 glas champignon, afdryppet
½ dl limesaft

Fremgangsmåde

Bland kød og vin i en skål, dæk til og lad det trække i 15 minutter.
Kom vand, bouillon, løg, hvidløg, soya, sukker og halvdelen af chilien i en stor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg i 15 minutter. Si suppen og kom den tilbage i gryden, kasser løgblandingen.
Lige inden servering bringes kødsuppen i kog, kødet tilsættes sammen med champignon, resten af chilien og limesaft. Lad det simre uden låg, til det er varm. Drys med hakkede korianderblade inden servering.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik