Frittata med løg og spinat

4 pers.

Ingredienser

olivenolie
3 løg i tynde skiver
2 fed hvidløg, presset
100 g friske spinatblade, grofthakket
4 æg, letpiskede
50 g cheddar, revet
65 g ricotta
1 spsk. frisk, revet parmesanost
1 spsk. frisk basilikum, hakket
1 spsk. frisk salvie, hakket

Fremgangsmåde

Opvarm olie i en gryde og lad løg og hvidløg simre under låg i ca. 20 minutter ved lav varme. Rør af og til. Tilsæt spinat og rør, til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggemassen, ost og urter – rør det godt sammen. Hæld det hele over i en opvarmet, let olieret slip-let stegepande, ca. 24 cm. i diameter. Lad det stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til det begynder at stivne. Sæt panden under grillen (husk at tjekke om den kan holde til det!!), til frittataen er fast og overfladen gylden.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik