header

Frittata med løg og spinat

4 pers.

Ingredienser

olivenolie
3 løg i tynde skiver
2 fed hvidløg, presset
100 g friske spinatblade, grofthakket
4 æg, letpiskede
50 g cheddar, revet
65 g ricotta
1 spsk. frisk, revet parmesanost
1 spsk. frisk basilikum, hakket
1 spsk. frisk salvie, hakket

Fremgangsmåde

Opvarm olie i en gryde og lad løg og hvidløg simre under låg i ca. 20 minutter ved lav varme. Rør af og til. Tilsæt spinat og rør, til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggemassen, ost og urter – rør det godt sammen. Hæld det hele over i en opvarmet, let olieret slip-let stegepande, ca. 24 cm. i diameter. Lad det stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til det begynder at stivne. Sæt panden under grillen (husk at tjekke om den kan holde til det!!), til frittataen er fast og overfladen gylden.