Tandoori kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingefileter
2 spsk. tandooripasta eller tandoori krydderi
1 romaine salat
1 mango i tynde skiver
2 stængler bladselleri i tynde skiver
1 agurk uden kerner og i tynde skiver
1 rødløg i tynde skiver
2 spsk. frisk mynteblade
2 spsk. usaltede, ristede jordnødder

Yoghurt-/myntedressing:
1½ dl yoghurt naturel
2 spsk. vand
½ tsk. tandooripasta eller tandoori krydderi
1 knsp. spidskommen
1 lille fed hvidløg, presset
1 spsk. finthakket mynte

Fremgangsmåde

Bland kyllingekød og krydderi i en skål. Steg kødet på en slip-let pande i lidt olie, til det er gyldent og gennemstegt. Skær i mindre stykker.
Riv salatblade i mindre stykker og bland med mango, blegselleri, agurk og løg. Læg kyllingekødet øverst.
Server med et drys af mynteblade og ristede jordnødder.

Dressing:
Bland ingredienserne i en lille skål og server til.

Comments

comments