Kokos-chokoladekage

Fryseegnet.

Ingredienser

220 g smør
225 g sukker
3 æggeblommer
180 g mel
35 g kokosmel
45 g kakao
2 tsk. bagepulver
ca. 2 dl fløde
3 æggehvider
Pynt:
glasur og kokosmel

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker cremet og rør æggeblommerne i. Bland alle de tørre ingredienser og vend dem i dejen skiftevis med fløden. Pisk hviderne luftige – men IKKE helt stive) og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld en smurt bradepande ca. 20 x 30 cm. og bage kagen midt i ovnen ved 200 grader i 35 minutter. Prøv om den er gennembagt inden den tages ud af ovnen.
Pynt med hvid glasur eller chokoladeglasur og drys med kokosmel.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik