Stegt svinekød med rosmarin

4 pers.

Ingredienser

olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 tsk. frisk, hakket rosmarin
1 løg, finthakekt
150 g champignon i tynde skiver
500 g frisk, grofthakket spinat
2 svinefileter eller schnitzler

Sauce:
1 tsk. maizena
11/4 dl hønsebouillon
½ tsk. balsamico
½ tsk. frisk, hakket rosmarin

Fremgangsmåde

Opvarm olie i en stor pande og svits løg, rosmarin, hvidløg, og champignon under omrøring, til løgene er bløde – men IKKE brune. Tilsæt spinat og lad det simre under omrøring, til spinaten falder sammen. Afkøl.
Forvarm ovnen til 200 grader. Skær en lomme i hver filet/schnitzel og fyld med spinatblandingen. Luk lommen med en tandstik eller kødnål. Brun kødet af på en pande i lidt olie. Læg derefter kødet på en rist over en bradepande og steg videre i ovn i ca. 30 minutter – eller til kødet er gennemstegt. Dæk dem til og hold dem varme. HUSK: gem kødsaften fra panden og bradepanden til saucen.

Sauce:
Bland maizena med kødsaften og opvarm under omrøring til den koger og bliver tykkere.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik