header

Svinemørbrad med grønsagsfad

2 pers.

Ingredienser

1 svinemørbrad
olie til stegning
250 g hvide asparges, skrællet og skåret i små stykker
1 gulerod, i tern
3 forårsløg, i små stykker
300 g små kartofler, delt i kvarte
3 dl mornaysauce
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden og skær i 4-6 medailloner, bank dem lidt flade med håndroden, så de ialt er 2-3 cm. tykke. Steg dem på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom grønsager og kartofler i et smurt fad, krydr godt med salt og friskkværnet peber. Hæld mornaysauce over og bag ved 180 grader i ca. 40 minutter. Læg mørbradstykkerne på i de sidste 5 minutter.