Culotte med salat af spidskål

2 pers.

Ingredienser

1 culottesteg
200 g spidskål, fintsnittet
6 soltørrede tomater, udblødt i vand i 10 minutter
1 dl god olivenolie
saft af ½ citron
3 fed hvidløg, knust med skal på
1 tsk. tørret timian
1½ dl creme fraiche 18%
½ bdt. purløg, hakket
2 bagekartofler
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Afpuds culotten og rids fedtet. Brun den af på en tør pande med fedtet nedad, sammen med hvidløg og timian. NÅr den er gylden, kommes deni et ildfast fad og drysses med salt og friskkværnet peber. Steges ved 180 grader i ca. 30 minutter eller til den har ønsket gennemstegthed. Lad den trække i mindst 15 minutter.
Vask kartoflerne, pak dem i stanniol som er dryppet med olivenolie og drysset med groft salt. Lad dem bage ved 180 grader i 1 time.
Blend olivenolie med de udblødte tomater. Bland det i det fintskårne spidskål.
Bland purløg og creme fraiche sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Brug det som dressing til kartoflerne.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik