Smørstegt rødtungefilet med karrysauce

2 pers.

Ingredienser

2 rødtungefileter
100 g smør
mel til panering
2 tsk. karry
1 dl tør hvidvin
2½ dl piskefløde
250 g hvide asparges, skrællet og delt i 4
200 g frisk spinat
½ løg, finthakket
400 g nye kartofler
½ potte dild, hakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vend rødtungefileterne i mel og steg dem i 50 g af smørret ca. 6-8 minutter på hver side. Krydr dem med salt og friskkværnet peber. Tag dem af panden og hold dem varme.
I den samme pande svitses karry og der kommes fløde ved, lad det koge ind til det halve. Kog asparges i 3-4 minutter og tag dem op.
Kog kartoflerne og når de er møre, vendes de med 25 g smør og den hakkede dild.
Svits løg i resten af smørret og kom asparges og spinat i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Lad det varme, til spinaten falder sammen. Server med de nye, smørvendte kartofler og citronbåde.

Comments

comments