Koteletter med spidskål

2 pers.

Ingredienser

2 nakkekoteletter
1 gulerod i tykke skiver
4 skalotteløg, halverede
1 spidskål, delt i 8 stykker
2 bagekartofler i tykke skiver
4 hele peberkorn
salt
1 spsk. sennep
2 spsk. balsamico
3 dl vand

Fremgangsmåde

Krydr koteletterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem ganske kort på begge sider, ikke for længe, bare til de bliver brune. Kom alle grønsager og kartofler i en stor grydeeller en sauterpande. Tilsæt balsamico, peberkorn, sennep og vand. Kog retten ved svag varme i ca. 10 minutter. Kom koteletterne i grønsagsgryden og kog i yderligere 20-25 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Brug evt. hvidvin i stedet for vand, det giver en lidt bedre smag.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik