Kalveruller med citron og champignon

2 pers.

Ingredienser

2 kalveschnitzler – kan også laves med kalkun
100 g champignon, finthakket
2 skalotteløg, finthakket
saft af ½ citron
2 dl piskefløde
1 spsk. mel
50 g smør
250-300 g broccoli
25 g mandelflager
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sauter skalotteløg og champignon i halvdelen af smørret, hæld halvdelen af citronsaften i. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Bank kødet lidt fladere og læg blandingen på kødet. Rul det sammen og bind med stegesnor. Steg dem på en pande til de bliver gyldne på alle sider, ca. 5 minutter. Drys med mel og hæld fløde på. Lad det snurre under låg i 10 minutter. Tag kødet op og blend saucen til den er glat.
Skær brocoli i mindre buketter og kog dem i letsaltet vand, der skal stadig være bid i dem. Svits mandlerne i det resterende smør og drys dem over broccolien. Smager forrygende med nye kartofler.

Comments

comments