header

Krydderbøffer med tomatsauce

4 pers.

Ingredienser

400 g hakket oksekød
2 spsk. persille, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
½ løg, finthakket
salt, friskkværnet peber
olivenolie

Tomatsauce:
1 ds hakkede tomater
½ løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
salt, friskkværnet peber
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret basilikum
olivenolie

Fremgangsmåde

Persille, løg og hvidløg blandes med kødet og krydres med salt og friskkværnet pebet. Form kødet til 4 lidt aflange bøffer. Steg dem på en pande i olivenolie, til de er gennemstegte.

Sauce:
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie. Hæld tomater og krydderier ved. Kog ved svag varme i 5 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Blend evt. saucen, hvis der ønskes en finere konsistens. Det er også godt at bruge friske krydderurter.