Krydderbøffer med tomatsauce

4 pers.

Ingredienser

400 g hakket oksekød
2 spsk. persille, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
½ løg, finthakket
salt, friskkværnet peber
olivenolie

Tomatsauce:
1 ds hakkede tomater
½ løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
salt, friskkværnet peber
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret basilikum
olivenolie

Fremgangsmåde

Persille, løg og hvidløg blandes med kødet og krydres med salt og friskkværnet pebet. Form kødet til 4 lidt aflange bøffer. Steg dem på en pande i olivenolie, til de er gennemstegte.

Sauce:
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie. Hæld tomater og krydderier ved. Kog ved svag varme i 5 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Blend evt. saucen, hvis der ønskes en finere konsistens. Det er også godt at bruge friske krydderurter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik