Chokoladekage med nødde-rosinglasur

Ingredienser

2 æg
150 g sukker
125 g mel
½ tsk. bagepulver
1½ spsk. kakaopulver
½ dl mælk
75 g smeltet, afsvalet smør

Nødde-rosinglasur:
75 g smør
1½ spsk. flormelis
½ dl fløde
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner

Fremgangsmåde

Pisk de hele æg tykt og skummende med sukker. Bland melet med bagepulver og kakao. Vend det forsigtigt i æggemassen, skiftevis med mælk og det afsvalede smør.
Hæld det i en springform. Bag den i den nederste halvdel af ovnen ved 175 grader i 30-35 minutter. Lad kagen svale.
Bland smør, flormelis og fløde i en gryde og koge det sammen til en jævn blanding – under omrøring.
Tilsæt hakkede nødder og rosiner. Fordel glasuren over den afsvalede kage.

Kagen er fryseegnet.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik