Rejer med glasnudler

4 pers.

Ingredienser

kogte, pillede fjordrejer eller 200 g grønlandske rejer
150 g glasnudler
1 lille gul peberfrugt
1 lille squash
100 g shiitakesvampe eller champignon
2 forårsløg
2 spsk. olie
citronsaft
salt, friskkværnet peber

Sauce:
½ dl bouillon
½ dl soya
1 tsk. frisk, revet ingefær
1 tsk. wasabi eller 2 tsk. reven, frisk peberrod

Fremgangsmåde

Tilbered glasnudlerne efter anvisning på emballagen, afdryp dem i en sigte.
Skær peberfrugt i små tern. Squash i tynde stænger. Del svampe i mindre stykker og snit forårsløg i tynde skrå skiver.
Svits squash, svampe og forårsløg i varm olie i en wok i 2-3 minutter. Vend peberfrugttern i. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vend glasnudlerne i.
Server retten med den sammenpiskede sauce til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik