Rejer med glasnudler

4 pers.

Ingredienser

kogte, pillede fjordrejer eller 200 g grønlandske rejer
150 g glasnudler
1 lille gul peberfrugt
1 lille squash
100 g shiitakesvampe eller champignon
2 forårsløg
2 spsk. olie
citronsaft
salt, friskkværnet peber

Sauce:
½ dl bouillon
½ dl soya
1 tsk. frisk, revet ingefær
1 tsk. wasabi eller 2 tsk. reven, frisk peberrod

Fremgangsmåde

Tilbered glasnudlerne efter anvisning på emballagen, afdryp dem i en sigte.
Skær peberfrugt i små tern. Squash i tynde stænger. Del svampe i mindre stykker og snit forårsløg i tynde skrå skiver.
Svits squash, svampe og forårsløg i varm olie i en wok i 2-3 minutter. Vend peberfrugttern i. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vend glasnudlerne i.
Server retten med den sammenpiskede sauce til.

Comments

comments