Salat med laks og rucolapesto

4 pers.

Ingredienser

4 stk. varmrøget laks, ca. 600 g
1 stor bdt. karse
400 g små, kogte kartofler
1 bæger hytteost
2 dl creme fraiche 38%
1 bdt. radiser
saft fra ½ citron
1 bk. rucola
1 fed hvidløg
75 g pinjekerner
frisk parmesanost efter ønske
olivenolie
salt, friskkværnet peber
lidt blandet salat

Fremgangsmåde

Lun fisken i en varm ovn, 160 grader i 8-10 minutter.
Vend karse med snittede kartofler, hytteost, creme fraiche og snittede radiser. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Blend rucola med hvidløg, pinjekerner, parmesanost og olie, indtil det binder.
Anret salaten med hytteostblandingen og den pillede lune fisk og kom rucolapesto henover.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik