Små rødbeder med græsk dipsauce

4 pes.

Ingredienser

600 g små rødbeder

Dipsauce:
1½ dl olivenolie
½ dl friske timianblade
1 fed hvidløg
2 spsk. balsamico
150 g feta
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skyl og skrub rødbederne. Lad rodspidsen og 1 cm af toppen sidde på. Kog rødbederne møre i letsaltet vand. Kogetiden afhænger af størrelsen, men ca. 10 minutter.
Skyl dem kort under rindende, koldt vand og gnid skallen af. Hold rødbederne varme.

Dipsauce:
Varm olivenolie op i en gryde. Tilsæt timian, presset hvidløg og balsamico. Tag gryden af varmen og tilsæt smuldret feta. Fordel den lune dipsauce i små kopper (en til hver), så alle kan dyppe rødbederne i deres egen kop.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik