header

Pandekager med parmaskinke og mangosalsa

4 pers.

Meget velegnet til brunch

Ingredienser

Pandekager:
1 banan
1½ dl vand
3 forårsløg
1 frisk, rød chili
100 g majskerner
3 spsk. mel
1 tsk. karry
salt, friskkværnet peber
olie

8 skiver parmaskinke

Mangosalsa:
1 moden mango
½ agurk
5 friske mynteblade
2 spsk. olivenolie
saft fra ½ lime
½ tsk. rørsukker
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Salsa:
Skær frugtkødet i små tern. Flæk agurken på langs og tag kernerne ud, skær også den i små tern. Hak myntebladene fint. Bland mango, agurk og mynte. Rør en dressing af olivenolie, limesaft, rørsukker, salt og friskkværnet peber og hæld det over salsaen. Stil i køleskab.

Pandekager:
Kom banan og vand i en blender og blend til en flydene masse. Hak forårsløg og chili fint. Kom halvdelene af forårsløg i blenderen og blend igen. Hæld massen over i en skål og vend resten af forårsløgene, chili, majskerner og krydderier i. Vend til sidst melet i, så konsistensen bliver som en grød. Varm olie op på en pande og læg ca. 2 spsk. dej på panden til hver pandekge. Steg et par minutter på hver side til de er sprøde og gyldne.
Anret pandekagerne med en foldet skive parmaskinke ovenpå og top med mangosalsa.