header

Laks med salsa og salat

4 pers.

Ingredienser

4 laksefilet med skindside
salt, friskkværnet peber

Tomatsalsa:
300 g tomater
1 flækket, udkernet rød peber
1 udkernet rød chili
1 lille rødløg
1 spsk. friskhakket koriander
saft af ½ stor citron
½ dl tomatpure
1 spsk. rapsolie
sukker

Gulerod-mangosalat:
kødet af 1 velmoden mango, skåret i tern
5 gulerødder, revne
1 lille finthakket rødløg
saft af 1/4 citron
ca. ½ dl A38

Fremgangsmåde

Tomatsalsa:
Hak tomater, peber, chili og rødløg fint, rør blandingen med koriander, citronsaft, tomatpure og olie. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker. Sæt salsaen køligt til serveringe.
Gulerod-mangosalat:
Bland mango, gulerødder og rødløg. Smag til med citronsaft, A38 samt salt og friskkværnet peber.
Steg lakseskiverne på skindsiden, drys salt og friskkværnet peber på, dryp citronsaft over, læg låg på og steg, til laksen har skiftet farve og er fast.
Server med tomatsalsa og gulerod-mangosalat.