Kylling og asparges saute

Lækker og meget nem ret.

Ingredienser

2½ spsk. mel
salt, friskkværnet peber
500 g kyllingebryst filet, skåret i mundrette stykker
2 tsk. olie
2½ dl hønsebouillon
1½ tsk. finthakket hvidløg
250 g friske grønne asparges, enderne brækkes af
2½ dl cherrytomater, halverede
2 spsk. forårsløg
2 spsk. dild

Fremgangsmåde

Bland 2 spsk. mel, salt og peber i en pose. Tilsæt kyllingestykkerne og ryst, til de er dækket af melblandingen.
Varm olien op på en non-stick pande. Tilsæt kylling og sauter i 5 minutter, eller til de er gennemstegte. Læg dem over på en tallerken. I en kop blandes resten af melet, hønsebouillon og hvidløg.
Kom asparges på panden og sauter i 1 minut til de bliver rigtig grønne.
Rør hønsebouillon-blandingen, hæld det på panden og kog i 1 minut, indtil det tykner let og aspargesene er møre. Bland tomater i og fjern fra varmen.
Rør forårsløg og dild i.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik