Arme riddere med rabar og vaniliis

4 pers.

Ingredienser

4-8 skiver lyst brød, uden skorpe – evt. udstykket i cirkel eller hjerte
2 store sammenpiskede æg
1 tsk. kanel
2 tsk. sukker
2 dl sødmælk
2 spsk. smør
flormelis

Rabarberkompot:
200 g rabarber
korn af ½ stang vanilie
ca. 200 g rørsukker

Fremgangsmåde

Bland sammenpisket æg, kanel, sukker og sødmælk.
Vend brødene i æggeblandingen og steg dem gyldne i smør på en pande. Drys med flormelis og server med 1 kugle god vanilieis og rabarberkompot.

Rabarberkompot:
Skær rabarber i stykker. Sæt en gryde over med rabarber og lidt vand i bunden. Når det begynder at koge, tilsættes sukker og vanilie. Lad det småkoge under omrøring i ca. 10 minutter, til kompotten er ensartet. Hæld den i en skål og afkøl.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik