Græskarsuppe

4 pers.

Ingredienser

1 lille hokaido græskar, skåret i tern (uden kerner)
2 dåser kokosmælk
½ liter hønsebouillon
1 lille knold ingefær
2 stængler citrongræs
2 friske, røde chilier
3-4 limeblade
saft af 1-2 lime
kokosflager af frisk kokosnød
frisk koriander
lidt neutral olie (f. eks. raps eller solsikkekerne)

Fremgangsmåde

Kokosmælken hældes i en gryde og koges let i ca. 10 minutter. Tilsæt græskar i tern, bouillon og krydderier. Kog i ca. 30 minutter, der skulle græskarkødet gerne være mørt. Tag krydderierne op og blend suppen til den er glat. Smag til med salt og limesaft.
Flæk en kokosnød med en hammer. Pil kødet ud og høvl flager af med en kartoffelskræller. Brug flagerne til at pynte med. Blend koriander med lidt olie og dryp det i suppen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik