header

Kylling saltimbucca

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
100 g asiago ost, skåret i kvarte
2 spsk. blødt smør
2 spsk. frisk, hakket salvie
salt, friskkværnet peber
12 skiver prosciutto (eller bacon)
1 fennikel, skåret på langs i kvarte
1 rød peberfrugt, halveret og hver halvdel skåret i 4 stykker
1 gul peberfrugt, halveret og hver halvdele skåret i 4 stykker
8 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Fremgangsmåde

Skær en dyb lomme i hver kyllingebrystfilet. Kom et stykke ost i hver lomme. Bland smør, salvie, friskkværnet peber og lidt salt og smør det ovenpå kyllingefileterne. Pak hver filet stramt ind i prosciutto eller bacon skiver, for at lukke dem tæt. Hertil kan de forberedes, pakkes stramt sammen i køkkenfilm og fryses.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Læg hvert kyllingebryst på et stort stykke stanniol ovenpå et stykke fennikel. Læg 2 stykker peberfrugt ved, 1 stykke gul og 1 stykke rød. Dryp med olie og pak den godt ind.
Sæt pakkerne på en bageplade og bag i 18-20 minutter. Åben pakkerne og kom det over på tallerkner. Hæld kødsaften over kyllingebrystfileterne.