Citronkylling

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
3 spsk. mel
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
41/4 dl hønsebouillon
½ dl citronsaft
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bank kyllingebrystfileterne til de har den samme tykkelse over det hele. Vend dem i mel blandet med salt og peber – gem det mel der ikke bruges.. I en sauterpande smeltes smør og olie hældes ved. Når det er varmt, kommes kyllingebrystfileterne på og de steges i 4-5 minutter, vend dem 1 gang. Læg dem på en tallerken. Hæld det overskydende mel i sauterpanden. Pisk bouillon og citronsaft i og lad det komme op til kogepunkt. Lad det småkoge i 1 minut, så det bliver tykkere. Kom kylling tilbage på panden og varm igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server kyllingen med saucen over og ris til.

Comments

comments