header

Hot ‘n sweet oksekød

4 pers.

Ingredienser

4 møre oksesteaks
friskkværnet peber
smør/olie til stegning
1½ spsk. sød paprika
lidt cayennepeber
4 spsk. akaciehonning
4-5 spsk. worchestershiresauce
saft af 1 citron
2-3 tsk. citronskal
2 dl bouillon
salt

Tilbehør:
6-8 kartofler
3-4 gulerødder
smør/olie til stegning
1 squash
1 bakke babymajs
2 avocado
2 tomater
salt

Øvrig:
hot chilisauce
brød

Fremgangsmåde

Drys bøfferne med peber og brun dem på begge sider i fedtstof. Tag dem af panden. Kom paprika, cayennepeber, honning, worchestershiresauce, citronsaft, -skal og bouillon på panden og kog blandingen godt igennem. Læg bøfferne i saucen og lad dem småsimre heri, til de er gennemsteget som de ønskes. Smag til med salt.

Tilbehør:
Skær kartofler i tern og gulerødder i skiver. Steg begge dele knap møre i fedtstof. Tilsæt squash i tern, babymajs og avocado i tern – lad det hele stege i et par minutter. Vend til sist tomatbåde i blandingen. Smag til med salt.
Server grøntblandingen til kødet skåret i skiver, den krydrede sauce. Giv chilisauce og brød til.