header

Spinat med kylling og shiitake-svampe

4 pers.

Ingredienser

400 g frisk babyspinat
1 tsk. olivenolie
groft salt, friskkværnet peber
400 g kyllingeinderfilet
200 g shiitake svampe (markchampignon kan bruges)
1 tsk. olivenolie
2 dl Karoline bearnaise sauce

Marinade:
1 dl teriyaki
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Læg kyllingekødet i marinaden og lad den marinere i køleskab i mindst 4 timer, helst natten over. Steg kyllingen på en pande. Vend den godt skyllede, tørrede spinat i en stor gryde med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Spinaten skal falde sammen.
Rens svampene og rist dem på den samme pande, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Hæld olivenolie på til sidst. Lun saucenm. Læg spinat i en sigte og pres væden ud af den.
Anret spinaten på 4 tallerkner, læg kyllingekødet og de ristede svampe ovenpå. Slut af med et spsk. lun bearnaisesauce. Server med godt brød.