Lækker aspargessalat

Ingredienser

125 g blandede salatblade
1 avocado
100 g frisk mozzarellaost
500 g friske, grønne asparges
1 håndfuld aromatiske blommetomater

Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. lys balsamico
1 tsk. sennep
1 knsp. sukker
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vask salaten og fordel den på tallerkner. Skær avocadoen i mindre stykker, sammen med mozzarellaen og fordel det på salaten. Knæk det nederste af de grønne asparges, skær dem i mindre stykker og damp dem i letsaltet kogende vand i et par minutter. Lad dem køle lidt af og fordel asparges på salaten. Skær blommetomater i tykke skiver og læg også dem på.
Ryst dressingen sammen og hæld den over lige inden servering. Giv et stykke godt brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik