Wrap med laks og mandelpesto

4 pers.

Ingredienser

4 tortilla pandekager
200 g laks
200 g frisk spinat
olivenolie

Mandelpesto:
200 g smuttede mandler
1 fed hvidløg
1 spsk. eddike
salt, friskkværnet peber
½ citron

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.
Befri laksen for evt. ben og steg den i ovnen i et ildfast fad. Krydr med salt og friskkværnet peber. De kan også steges på en pande.
Skyl spinaten rigtig godt, skær den i lange strimler og steg den let på en pande i 2 minutter til spinaten falder sammen.
Ingredienserne til mandelpestoen blendes og smages til med salt, friskkværnet peber og citron.
Varm tortilla pandekagerne Skær laksen i aflange strimler. Smør mandelpesto på hver wrap, kom spinat på og tilsidst laksen. Krydr med salt og friskkværnet peber. Rul sammen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik