Rejer med mango-/ingefær-/æble-/chilisalsa

5 pers.

Ingredienser

500 g store grønlandske rejer
1 mango
1 æble i tern
1 rød peberfrugft
½ finthakket rødløg
5 g frisk ingefær, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ håndfuld frisk basilikum
½ håndfuld frisk mynte
1 rød chili, finthakket
saft af 2 lime
2-3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Vend mango, æbler, peberfrugt, rødløg, ingefær, hvidløg, mynte, basilikum, chili, limesaft og olivenolie sammen og lad det trække i 15-200 minutter. Smag til med groft salt og friskkværnet peber.
Læg de optøede rejer på en tallerken sammen med salsaen og server med pillede, kolde kartofler.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik