Sprøde rejetrekanter med chili-salsa

4 pers.

Ingredienser

12 ark forårsrulledej
1 fintsnittet forårsløg
25 g pinjekerner
15 g hakket persille
lidt spidskommen
100 g hakkede tigerrejer
salt, friskkværnet peber
1 æg til pensling
olie til stegning

Chili-salsa:
1 glas syltet paprika
1 løg
1 dl eddike
1 dl brun farin
1 dl hakket tomater
2 fed hvidløg, finthakket
1 hakket rød chili
½ spsk. stærk paprika
1 spsk. hakket frik koriander
1 spsk. tomatpure

Fremgangsmåde

Forårsløg, pinjekerner, persille, spidskommen, salt, friskkværnet peber og de hakkede tigerrejer blandes sammen. Fyldet kommet på dejen og pensles og foldes i trekanter. Steg i olie og server med chili salsaen.

Paprika og løg skæres i små tern. Derefter tilsættes alle ingredienserne og røres grundigt sammen. Brug chili-salsaen til at dyppe rejetrekanterne i.

Comments

comments