Dobbelt brownie

Brownie bund med lækker blondie-top.

Ingredienser

Brownies:
200 g let bitter mørk chokolade, 60-70%
125 g blødt smør
300 g rå rørsukker
3 store æg
150 g mel
1 tsk. bagepulver
35 g kakaopulver

Blondies:
200 g hvid chokolade
125 g blødt smør
200 g sukker
3 store æg
150 g mel
1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen, tilsæt det bløde smør, og lad det smelte. Rør sukker, de sammenpiskede æg, kakaopulver, mel og bagepulver i, og hæld blandingen i en bradepande (1½ liter), beklædt med bagepapir.
Dejen til blondies tilberedes på samme måde og hældes oven på den mørke chokoladedej.
Bag kagen i den 150-160 grader varm ovn i ca. 1 time.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik