header

chokolade kokos blondie

Ingredienser

41/4 dl mel
1 tsk. bagepulver
175 g smør
33/4 dl lys farin
2 store æg
½ dl vand
2 tsk. vaniliesukker
33/4 dl chokoladeknapper
2½ dl kokosmel

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.
I en skål piskes mel og bagepulver, stil det til side. I en anden skål piskes smør og lys farin med en el-mikser til det er lyst og luftigt. Stop el-mikseren engang imellem og skrab dejen ned fra siderne. Tilsæt æg, en ad gangen, rør godt mellem hver. Tilsæt vanilie.
Sæt el-mikseren på laveste hastighed og bland mel-blandingen i, til det er næsten blandet i. Tilsæt vand og pisk til det hele er godt blandet sammen. Tilsæt chokoladeknapper og kokosmel – rør indtil det hele er godt blandet.
Hæld dejen i en lille bradepande og glat overfladen. Bag i ca. 45 minutter eller til en tandstik er ren, når den stikkes i kagen og tages ud igen. Når den er helt kold, skæres den i firkanter.