Havregryn-/tranebær småkager

14 stk.

Ingredienser

13/4 dl mel
½ tsk. natron
½ tsk. kanel
1/4 tsk. salt
125 g smør
2½ dl lys farin
1 stort æg
2 tsk. vaniliesukker
33/4 dl havregryn
13/4 dl tørrede tranebær
13/4 dl hakkede valnødder
11/4 dl kokosmel

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel, natron, kanel og salt i en skål.
I en anden skål piskes smør og lys farin til det er luftigt. Rør æg og vanilie i. Rør mel-blandingen i og vend tranebær, valnødder og kokosmel i.
Bland til det netop er blandet sammen.
Sæt på plader med en teske, giv dem et tryk så de bliver lidt flade. Bag dem i 12-14 minutter indtil de er let gyldne. Lad dem stå et par minutter på bagepladen inden de flyttes over på en rist hvor de afkøles helt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik