header

Stegt laks med ingefær

Fedtfattig og lækker ret, der smager rigtig godt.

Ingredienser

170 g laksefilet
1 tsk. friskrevet ingefær
2 tsk. knus chili (eller Sambal Oelek)
1 tsk. olie til stegning

100 g rødløg i skiver
125 g friske grønne bønner
små friske spinatblade
salt, friskkværnet peber
2 tsk. sesamolie

citronbåde
klippet dild

Fremgangsmåde

Skær laksen ud i tynde skiver. Rør ingefær og Sambal Oelek sammen og vend laksen rundt i blandingen. Varm lidt af olien op på panden og steg laksen, til den er gylden og sprød. Tag laksen af panden og hold den varm.
Kom resten af olien på panden, steg rødløg og bønner møre og vend herefter kun lige spinatbladene rundt i blandingen. Krydr med salt og peber.
Fjern panden fra varmen og vend sesamolien rundt i retten.
Pynt ved serveringen med citronbåde og klippet dild.