Kokos-marcipanmakroner

20 stk.

Ingredienser

2 store æggehvider
1 stort æg
225 g sukker
200 g kokosmel
100 g groftrevet marcipan
100 g god mørk chokolade til pynt

Fremgangsmåde

Kom æggehvide, æg, sukker og kokosmel i en gryde og varm op ved svag varme, til det hele er smeltet sammen. Tag gryden af varmen og rør marcipan i.
Fordel massen ved hjælp af 2 skeer i små toppe på 2 bageplader. Bag dem ved 160 grader i 15 minutter i midten af ovnen. Afkøl makronerne på en rist.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad og dyp bunden af kokosmakronerne i chokoladen. Chokoladen må gerne komme lidt op over bunden, så den kan ses. Sæt makronerne på bagepapir og lad dem stå til chokoladen er størknet.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik