Appelsin – sesam kylling med lynstegte grønsager

4 pers.

Ingredienser

2 tsk. sesamfrø
2 kyllingebrystfileter skåret i strimler
1 spsk. maizena
2½ tsk. olie
500 g bok choy fintstrimlet – eller savoy-/kinakål i strimler
2 små røde peberfrugter i strimler
½ dl stir-fry sauce
½ dl appelsinjuice
½ dl vand
1 tsk. friskrevet appelsinskal

Fremgangsmåde

Rist sesamfrø på en tør pande indtil de er gyldne og afgiver duft. Stil dem til side. Kom kyllingestrimler og maizena i en plastikpose og ryst godt. Opvarm olie i en wok og tilsæt kyllingestykkerne, steg dem i 5 minutter eller til de er næsten gennemstegte. Læg dem på en tallerken.
Kom lidt mere olie i wokken og lynsteg bok choy og peberfrugt. Lynsteg i ca. 5 minutter, så de stadig er lidt sprøde.
Bland resten af ingredienserne og hæld dem i wokken. Kom kyllingestykkerne tilbage i wokken og lad det stege med til de er gennemstegte. Hæld på et fad og drys med sesamfrø.

Comments

comments