Hindbær tærte med mandler

4-6 pers.

Ingredienser

500 g friske hindbær

Dej:
50 g mandler
100 g lyst rørsukker
1 knsp. salt
3 æg
3 æggeblommer
2½ dl sødmælk
reven skal af 2 appelsiner
flormelis til pynt

Fremgangsmåde

Blend mandlerne til fint mel og rør det sammen med rørsukker og salt. Pisk æg, æggeblommer og sødmælk i. Tilsæt reven appelsinskal.
Fordel hindbærrene i en smurt form. Fordel dejen over bærrene og lad det hvile i 30 minutter.
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Den skal være hævet lidt og gylden. Afkøl kagen inden den drysses med flormelis.

TIP:
Hvis der bruges frosne bær, skal de tøes op og dryppe af inden de bruges.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik