Kalkun chili

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. olivenolie
500 g hakket kalkunfars
1 spsk. finthakket hvidløg
2½ tsk. spidskommen
salt, friskkværnet peber
½ liter hønsebouillon
1 ds. sorte bønner, skyllede
5 dl frosne majskerner
11/4 dl ukogte hvide ris
11/4 dl grøn salsa (salsa verde)
2½ dl finthakket løg
11/4 dl hakket koriander

Fremgangsmåde

Varm olie op i en stor gryde. Tilsæt kalkunfars, løg og hvidløg, steg til kødet gryner og bliver gylden. Tilsæt spidskommen, salt og friskkværnet peber, svits videre.
Rør bouillon, bønner, majs, ris og salsa i. Bring det i kog, skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 20-25 minutter. Rør af og til.
Tag det fra varmen og rør koriander i.
Hæld i skåle og server med creme fraiche, grøn salsa og hakket koriander.

Comments

comments